Distriktschef för Ready to Eat


Linköping/Norrköping
2017-10-15

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, verksamhet i ett 20-tal länder och omsätter 37 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, Korvbrödsbagarn, Schulstad, Finn Crisp och Bonjour. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord.

Lantmännen Cerealia är en del av Lantmännens livsmedelsdivision. Vi utvecklar, tillverkar och saluför ett brett sortiment av nyttiga och hälsosamma livsmedel med basen i lokalt odlat spannmål. Vår kärnverksamhet är spannmålsbaserade produkter, inklusive mjöl, müsli, knäckebröd, pasta och pannkakor, men vi tillhandahåller även färdigrätter, vegetariska livsmedel och drycker, och mycket mer. Kungsörnen, AXA, Start!, FINN CRISP, Amo, Regal, Gooh! och GoGreen är exempel på våra varumärken, som har ett gemensamt mål; att göra positiv skillnad inom livsmedel!


Älskar du sälj och drivs av att bygga förtroendegivna relationer med kunder? Vill du arbeta för en av de ledande aktörerna inom livsmedelsbranschen?

Då har vi tjänsten för dig, vi söker nu en distriktschef till våra Ready to Eat varumärken Gooh, Kungsörnen och GoGreen i Östergötland/Småland.

Arbetsuppgifter:

Som Distriktschef hos Lantmännen Cerealia är du resultatansvarig för ditt distrikt. Du besöker dagligvarubutiker där du presenterar nyheter och exponerar våra varor i butik. Du kommer även sälja in och följa upp kampanjer men framförallt hjälper du dina kunder att hitta lösningar för ökad försäljning. Dessutom arbetar du aktivt tillsammans med dina kunder för att skapa lönsamhet för Lantmännen och våra kunder inom våra kategorier. 

Rapporteringen görs till din Regionala försäljningschef. Du utgår från ditt hem i Linköping/Norrköping och har tillgång till tjänstebil.

Vi söker dig som har:

  • Säljutbildning
  • Arbetserfarenhet som fält- eller distriktssäljare, alternativ erfarenhet från dagligvaruhandel
  • Utmärkt kommunikativ förmåga, både i skrift och muntligt
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Körkort

Som person har du ett strukturerat arbetssätt, tydligt fokus på affärsmässighet och resultat samt trivs med att skapa långsiktiga kundrelationer. Du är en team player med ett stort driv och engagemang. Vi värdesätter högt att du har rätt inställning. Då arbetet innefattar mycket resande från kund till kund i ditt distrikt så är självständighet, social och kommunikativ förmåga avgörande. Självklart delar du Lantmännens värderingar öppenhet, helhetssyn och handlingskraft.

Lantmännen Cerealia erbjuder dig:

  • En utmanande säljroll med stort eget ansvar
  • Arbete i ett dynamiskt företag med marknadsledande produkter
  • Tjänstebil
  • Arbetet som distriktschef är till stor del självständigt men du kommer att ingå i ett sammansvetsat team inom ditt distrikt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (100%).

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Övrigt:

Har du frågor om tjänsten, kontakta Erik Falk (Regional Försäljningschef) på telefonnummer 070-9278082.

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande!


Erik Falk
+46 105563651 +46 709278082