Driftschef


Norrköping
2017-08-10

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, verksamhet i ett 20-tal länder och omsätter 37 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, Korvbrödsbagarn, Schulstad, Finn Crisp och Bonjour. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord.


Då vår nuvarande chef övergår i ny befattning inom Lantmännenkoncernen söker vi nu en driven Driftchef till våra fina spannmålsanläggningar i Norrköping. Vid anläggningarna hanteras spannmål, dvs mottagning, rensning, lagring och utlastning av spannmålsprodukterna. Du välkomnas till våra två anläggningar inne i Norrköping samt till anläggningen på Djurön ca en mil utanför centrala Norrköping.

I arbetsgruppen har du ungefär 12 direktrapporterande medarbetare, men betydligt fler under skörd.

Din Roll som Driftchef

Som Driftchef leder och utvecklar du vår personal och verksamhet. Du arbetar med den dagliga driften, utvecklar metoder och instruktioner samt driver projekt inom ramen för befattningen. Inom tilldelat område ansvarar du för omkostnadsbudget, initierar investeringar och genomför förbättringar för att öka verksamhetens konkurrenskraft.

Du rapporterar till Platschefen för region Öst och tillträde sker enligt överenskommelse.

Din Profil

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av ledarskap samt flera års erfarenhet av arbete inom en producerande verksamhet, gärna från en liknande bransch. Du är tekniskt intresserad och har kunskaper inom produktionsplanering och systematiskt förbättringsarbete. Vi tror även att du har tidigare erfarenhet av budgetarbete och att du har lätt för att ta till dig nya system och verktyg. Erfarenhet av M3 (Movex) är meriterande.

Som person är du driven, resultatinriktad och strukturerad. Du har förmågan att se hela bilden och förstå vad som behöver göras. Du trivs med ansvar och tar initiativ för att utveckla verksamheten såväl som medarbetarna. Som ledare är du driven och tydlig men samtidigt även ödmjuk och prestigelös. Med hjälp av kommunikation och goda arbetsrelationer skapar du förutsättningar för framgång i såväl det dagliga arbetet som för anläggningarnas långsiktiga utveckling.

Självklart delar du Lantmännens värderingar; Öppenhet – Handlingskraft – Helhetssyn.

Ansökan

I denna rekrytering tar vi hjälp av Weselct. Ansök via We Select

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 10 augusti 2017. I din ansökan ber vi dig inkludera CV, personligt brev och gärna betyg samt intyg. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil, för att sedan komplettera med CV och personligt brev i ett senare skede. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer på tel. 0739-230 786.

 

Välkommen med din ansökan!