Lantmännen Maskin söker mekaniker inriktning mot entreprenad


Kalmar
2017-10-15

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 37 miljarder kronor på årsbasis. Genom att vi har forskning och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi ta ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad.


På vår anläggning i Kalmar är vi kontraktsverkstad åt Swecon vilket innebär att vi serverar och reparerar Volvos entreprenadmaskiner. Vi utökar nu vår verksamhet inom entreprenad och söker därför nu mekaniker som är intresserad av att arbeta med vår entreprenadsegment.

I arbetsuppgifterna ingår allt från enklare service och underhåll till mer avancerade renoveringar och felsökningar på Volvo anläggningsmaskiner. Du bör ha fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon. Resor och arbete i fält ingår i arbetsuppgifterna. Arbete sker både i verkstad och ute på fält hos våra kunder. 

Det är viktigt att du är elkunnig, kan läsa elschema och har erfarenhet av hydraulik. Du förstår engelska manualer, har datorvana och körkort lägst B. C-kort är meriterande.

Vi vill att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig. Med avseende på utbildning så erbjuder vi tillsammans med Swecon och Volvo dig ett gediget utbildningsprogram.

Placeringsort är Kalmar. 

Vill du ha mer information om tjänsten, kontakta
Christian Holmer, verkstadschef, 010-556 5054
Håkan Jonsén, rep IF Metall, 010-556 50 13

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-15 via länken här nedan. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tillträde sker enligt överenskommelse. Betyg och intyg lämnas vid eventuell intervju.


Christian Holmer