Mekaniker till Lantmännen Maskin i Västerås


Västerås
2017-08-06

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 27 000 svenska lantbrukare, är 10 500 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 37 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, GoGreen, Schulstad, Gooh, Finn Crisp och Bonjour. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord.
Lantmännen Maskin ingår i division Maskin. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt och Kuhn. Vi är cirka 730 anställda, har ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad och omsätter 3,1 miljarder kronor. Läs gärna mer på www.lantmannenmaskin.se


Vi söker 2 mekaniker till lantbruksmaskiner

I arbetsuppgifterna ingår allt från enklare service och underhåll till mer avancerade renoveringar och felsökningar på lantbruksmaskiner och redskap. Du bör ha fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon, arbete i fält förekommer. Du bör besitta en god social förmåga och ha lätt att kommunicera med medarbetare och kunder. Jourtjänstgöring kan förekomma.

Det är viktigt att du har kunskap om el, kan läsa elscheman och har erfarenhet av hydraulik. Du förstår engelska manualer, har datorvana och körkort, lägst klass B.

Vi vill att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig. Du kommer att rapportera till vår Anläggningsansvarig.

Placeringsort är Västerås

För mer information kontakta Mats Johansson, anläggningansvarig, 010 - 556 07 50 eller Anders Öberg, regionchef, 010-556 1904.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 6 augusti 2017. Urval kommer att ske löpande.


Linnéa Lindqvist