Produktionsledare till Lantmännen Unibake, Huddinge


Huddinge
2017-09-27

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, verksamhet i ett 20-tal länder och omsätter 37 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, Korvbrödsbagarn, Schulstad, Finn Crisp och Bonjour. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord.

Lantmännen Unibake är Nordeuropas största tillverkare av frysta brödprodukter för både service- och dagligvaruhandeln och riktar sig till kunder över hela världen. Här utvecklas och marknadsförs produkter för service- och dagligvaruhandeln.

Lantmännen Unibake i Sverige omsätter ca 1,6 miljarder kronor och har 350 anställda. Produktionen bedrivs vid tre bagerier, ett i Örebro, ett i Huddinge och ett i Mantorp och vi saluför både egentillverkade produkter och försäljningsvaror.


Lantmännen Unibake Sverige söker en Produktionsledare till vår fabrik i Huddinge. Rollen innefattar flera viktiga delar för att styra och driva produktion, exempelvis produktionsplanering, personalplanering samt koordinering av fabrikens kvalitets- och miljöarbete. Vi söker dig som med stor självständighet kan driva dina ansvarsområden. Funktionen rapporterar till Fabrikschefen i Huddinge. Tjänsten är placerad i Flemingsberg/Huddinge.

Denna roll ansvarar bland annat för:

  • Planering av personalbehov – skiftplanering – på lång och kort sikt
  • Detaljplanering av produktionsplaner och hantering av detta i affärssystemet
  • Leda kvalitetsförbättringsarbetet för den egna produktionsenheten (HACCP)
  • Uppföljning av fabrikens produktions- och kvalitetsresultat samt framdrift av daglig styrning
  • Administration och uppföljning av eventuella reklamationer och avvikelser
  • Delta i processen med att ta in nya eller uppdaterade produkter i fabriken
  • Ansvarar för produktionsenhetens miljöförbättringsarbete
  • Tillsammans med fabrikschefen och övriga funktioner aktivt arbeta med att styra och utveckla flödet i fabriken på lång och på kort sikt genom våra arbetssätt för ständiga förbättringar

Du förväntas självständigt strukturera ditt arbete i nära samarbete med Fabrikschefen övriga funktioner inom produktionsenheten och Unibake Sverige. Du förväntas också att i samverkan med produktion och övriga kvalitetsfunktioner driva utveckling och förbättring av rutiner för att på ett effektivt sätt klara ställda krav inom ramen för den lagstiftning och de certifieringar som företaget omfattas av.

Som person är du entusiasmerande, noggrann och har förmågan att driva arbetet framåt. Du är lösningsfokuserad, har ett proaktivt förhållningssätt, gillar ständiga förbättringar och har en god förståelse för livsmedelsproduktionens förutsättningar.

Du som söker har ett strukturerat arbetssätt, gärna  erfarenhet av att arbeta tvärfunktionellt samt goda kunskaper i skriftlig och muntlig kommunikation både på svenska och på engelska. Tjänsten kräver att du har god förmåga att samarbeta och bygga goda interna och externa relationer samt att du har god initiativförmåga och förmåga att driva arbetsuppgifter till slutresultat. Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller motsvarande samt goda datakunskaper. Meriterande är erfarenhet från livsmedelsindustrin, gärna från liknande verksamhet med liknande råvaror, samt erfarenhet från affärssystem. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.


Stellan Medelius
+46 (0)10 556 16 19 +46 (0)73 040 49 60